Tam jest kilka innych cytatów które można tutaj użyć i które pokażą o jakie pieniądze gra się toczy. Szkoda że nie zacytujesz zdań mówiących o inwestycji na poziomie kilkudziesięciu milionów złotych. A także o tym że być może ARP chce bezpośrednio zainwestować spółkę co by było dla nas niezwykle ciekawe. Teraz ani ty ani ja nie mamy pojęcia co tam się dzieje naprawdę poza tym że możemy tylko przepuszczać że toczy się gra polityczna o projekt a byc moze o głową prezesa ARP a także o zasadność wydatkowania kwotę kilkudziesięciu milionów złotych. Wspomnę że cała transplantologia borykała się z takimi problemami od samego początku. Od pierwszych prób przeszczepów narządów po zwłaszcza przeszczepy serca i tylko dzięki uporowi wybitnych ludzi jesteśmy na takim etapie jak obecnie To tym bardziej pokazuje wagę walki oraz ryzyko i potencjalne korzyści inwestycji w tak zaawansowane i nowatorskie dziedziny jakie reprezentuje nasza firma. Chyba uczciwie sam przyznasz że jeśli ostatecznie uda się pozyskać w jakiejś formie dofinansowanie na tak wysokim poziomie będzie to ogromny przełom nie tylko dla firmy dla nas jako akcjonariusze ale być może również będzie to ogromny krok w zakresie transplantologii i to pokazuje sens obecności wybitnego naukowca transplantologa w zarządzie naszej firmy. Nie wiem czy twojej bo nie jestem przekonany czy masz chociaż jedną akcję Ale skoro tu jesteś interesujesz się to zapewne jednak albo akcje posiadasz albo czekasz na spadki żeby kupić więcej taniej to jest zrozumiałe. Kiedyś o przeszczepach mówiono jeszcze gorsze rzeczy a teraz to standard. Warto poczytać jesli chce sje w cos inwestować trzeba miec jakieś rozeznanie. Ja mode tylko posiadaczom akcji życzyć aby ostatecznie udalo sje z ARP. Wszyscy widzimy zagrożenia hejt ale tym bardziej jesli uda sie pozyskać takie srodki to nawet autor artykulu sugeruje ogromny wpływ tej współpracy j środków na pozycje Yoshi. Ja sie nie podejmuję oceny czy się uda. Samo porozumienie z ARP bylo dla mnie totalnym zaskoczeniem i nie podejmuje się komentowania obecnych zawirowań. To wszystko co się dzieje powiązane jest zapewne z NWZA walką o członków zarządu a my poznamy prawdę jak sie to wszystko zakończy. Na pewno teraz toczy sie walka o to dofinansowanie i byc moze decyzja podejmowania jest na poziomie wyższym niż prezes ARP. Ale jedno jest pozytywne ze sam autor artykułu docenia pozycje osob zaangażowanych w Projekt i mimo pewnych wątpliwości nie potępia tej opcji całkowicie co nam pokazuje i zagrożenia ryzyko i potencjalne korzyści. W każdym razie ja cieszę sie z jedynego o ile wierzyć autorowi artykułu chodzi o kilkadziesiąt milionów złotych to naprawde duza suma większą niż to co brałem realnie pod uwage.