Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Kolega "pesymista"

Widzę, ze teraz kopnięcie kolejnego, ktory zwrócił uwagę na AITI :)

Dlaczego ktoś kto pisze i daje do myślenia innym( myśle ze raczej chodzi o tych, ktorzy sie zastanawiają nad zakupem a nie tych co juz maja bo Ci co maja są przekonani o 200 mln USD) jest dla was takim wrogiem?

Czy wszyscy musza pisać jednym głosem?
Wasza obrona ze przecież Kukolewski jest w akcjonariacie i on sie zna na kredytach z USA, tyle ze to nie on sie o niego stara a AITI.

Podpowiem jeszcze jedna sprawę. Poczytajcie o przepisach odnośnie komunikatów jeśli akcjonariusz posiadający powyżej 33% zmniejszy zaangażowanie w spolce i kiedy musi podać taka informacje i zobaczcie ile ten Pan ma akcji.
Zreszta na WZA na którym byłem zgłosił o ponad 1 mln mniej, wtedy tez na to zwróciłem uwagę.

Choć wiem, ze to prawda, ale cieżko mi uwierzyć ze ktoś pod wpływem jakiegoś wpisu sprzedaje akcje, raczej zastanawia sie przed zakupem, ale jeśli każdy akcjonariusz jest przekonany o sukcesie to skąd w was tyle złości jeśli ktoś pisze ze nie wierzy w ten kredyt?
Jednego mniej z słabych nerwach i jak to zazwyczaj sie pisze" bedzie lykal powyżej 1 pln"

Nie wiem czy ten pesymista miał akcje jak ja ale faktycznie zadał sobie troche trudu sklejając informacje z raportów itd.. Zastanawia mnie tylko dlaczego?
Moze faktycznie ma sie niedługo pojawić informacja wiec życzę wam aby w końcu przebili te 60gr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.