Forum Giełda +Dodaj wątek

> panie "mm" czekał pan dwa lata na kredyt
> to poczeka pan jeszcze kolejne dwa. prawda?

Nie, nieprawda. Poczekam do końca tego półrocza ponieważ lista czynności potrzebnych do jego uzyskania ma się ku końcowi :)

>przecież pewne
>procedury trzeba będzie powtórzyć, dojdą kolejne nieoczekiwane

To wie tylko wróżbita Maciej, chyba że Pan realizuje się w podobnym zawodzie?

ktoś wspomniał o
> "kredycie grupowym" ja myślę że depend
> będzie miał potrzebę złożenia pozwu grupowego. wtedy sam
> odszuka te podmioty albo poprosi, wtedy ujawnię te firmy.

To podobna zasada kiedy ja powiem że Pana siostra uprawia nierząd, ale zdradzę Panu nazwiska klientów dopiero jak sami wpiszą się na listę. Wiem, ale nie powiem. Najgłupsze co od dawna czytałem.

> napewno nie panu i nie na tym forum. cały czas powtarzam że
> nie podejrzewam zarządu depend o złą wolę tylko o naiwność.

Podejrzewać nikt Panu nie broni.

> pierwszy będę bronił zarząd przed zarzutami oszustwa jeżeli
> zajdzie taka potrzeba w przyszłości. to nie ja mam problem
> tylko ty szanowny panie bo ja nie mam wątpliwości co do
> tego kredytu a pan je ma.

Każdy ma wątpliwości, to jest giełda, kupuje się także ryzyko.

jaki termin proponuje pan jako
> termin graniczny po którym uzna pan że ten kredyt to
> ściema? ile pan jeszcze wytrzyma? miesiąc, dwa , trzy? pół
> roku? proszę niech pan napisze konkretnie.

Termin graniczny to dla mnie realizacja i wypłata wcześniej "przyznanego" spółce Depend kredytu, innych terminów nie przewiduję, mam czas.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,25 2015-03-02 16:49:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.