Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2 129,00 zł , zmiana od tamtej pory: 34,81%

Re: Kojarzę zasadę

W moim przypadku nie upłynęło 60sekund od ostatniej transakcji w realu po 2135 (chyba była 12:52:57), no ale post jest datowany na 12:53, więc co poradzić. Musiałem szybko modyfikować.
Nie wiem jeszcze o co chodzi z tymi zleceniami formularzowymi, bo nie czytałem ostatnio forum dokładnie, ale się zapoznam.
Natomiast mam pewne wątpliwości, czy nie byłoby sensowniej dopuścić jednej modyfikacji zlecenia otwarcia, zamiast skutku w postaci utraty transakcji. Wiadomo więcej pracy dla jury, ale tak bardziej intuicyjnie. Skoro zlecenie nie weszło, to trudno mówić o wyniku transakcji, która przecież nie zaistniała. Oczywiście, aby nie było dla jury zbyt ciężko, to powinna być tylko dopuszczalna jedna taka modyfikacja, na wzór modyfikacji stop lossa.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 2,14% 2 870,00 2025-09-08 17:04:46
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.