Może i jestem naiwny, ale ty za to jak zwykle w formie. Dlaczego piszesz ze robia was w uja a nie nas w uja, Ty już teraz wiesz jak to się skończy, ale kto kogo konkretnie robi bo już się gubię?
Rozumiem że uczestniczyłeś w spotkaniu on-line? ja po spotkaniu on-line mam bardzo pozytywne odczucie i miałem wrażenie że sprawy idą w dobrym kierunku była mowa nawet o spotkaniu z ministrem Żurkiem, była mowa o inwestorze, fakt że nikt nie zadał pytania ile inwestor jest skłonny zapłacić za akcje, ale to chyba dlatego ze inwestor zna cenę nominalną? Mogę mu pokazać moje swiadectwo depozytowe tam mam napisane jak jest cena nominalna akcji spółki Petrolinvest.
Słuchałeś uważnie jak stwierdził że jak sąd ogłosi to nie będzie już nic! – to akurat nie wybrzmiało i nie potwierdzam. Trzeba to będzie wyjaśnić? Ale słyszałem np. co mówi Ziobro (najdłużej PG w historii IIRP)o Petrolinvescie, nawet mam nagrane. Ach niech to już się skończy i oby pomyślnie. Jeśli sąd RP przyklepie likwidację wbrew akcjonariuszom (gdzie moglibyśmy pokazac że jest inwestor) to będzie to po prostu przekręt i taki sędzia powinien od razu być zawieszony z wszelkimi konsekwencjami. (kiedyś mój swietej pamięci wuj podawał sąd do sądu i nie mogłem się „nadziwić i naśmiać” że to już jest fikołek, ale życie mnie nauczyło że to jednak życie!
Ps czy mogę prosić moderatora żeby nie blokować mojego konta? Czy to Białoruś?