Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,62 zł , zmiana od tamtej pory: 2,60%

Re: kim Pan jest Panie emeryt ..Pana Trzcinskiego z GG znamy

Nawet możesz mieć racje ale moje nazwisko nie jest rozpoznawalne wiec nic to by zniezmieniło ...Moge powiedzieć że jestem niewiele młodszy od Pana Jana wiec argument wieku tez jest minusem ....Jeszcze po pisowni / błędy ortograficzne stylistyczne analfabettyzm z poczatkowego stadium ...Brak wykszrałcenia brak władania językami obcymi / kiedyś porzuciłem studia i wyjechalem emigracyjnie zarobkowo za granice ...jeszcze niepracuję ba nigdy nie pracowalem w potocznym tego slowa znaczeniu poza epizodem dzialalnosci gospodarczej sprowadzając z Chin czy Tajwanu towary w kontenerach drrogą morską ...jeszcze jak słuchając głosu zachwalaczy skusze sie na trunek bogów to ja przeciez alkocholik ...Dobrze że papierosów nie pale więc zdrowie dopisuje ... twykonuje zawód na wymarciu inwestor gieldowy od poczatku GPW aktywny inwestor z praktyczna wiedza z obserwacji ...staram się być ala rentier /dywersyfikujac portfel akcyjny równiez inwestując w inne aktywa ...grunty itp ...Więc nie mam odpowiedniego życiorysu abym jako spekulant itd był przedstawicielem Porozumienia bo mogłoby to być wykorzystane przeciwko Porozumieniu / staraliby się wykazać że to Porozumienie Spekulantow ...stosujących szantaż korporacyjny aby zmusić do i odkupu akcje znacznie powyżej kursu GPW biednego pokrzywdzonego Orlenu ...Ba kiedys już zorganizowalem takie Porozumienie / osoba mnie bliska poprosiła o pomoc bo miala szczeście w nieszczesciu posiadac akcje ktore wlasciciel postanowil odkupic po 0.2 wartosci ksiegowej bo taki byl kurs gieldowy ..porozumienie osiągneło sukces ale to nie moja zasluga ....ba ja do tamtego Porozumienia ktore zorganizowalem / nakloniłem dla dobra ogółu ponad podzialami do przystąpienia / wybralem Przewodniczacego choc chcieli abym nim byl ale ja nie kandydowalem ..wytypowalem kilka kancelari prawnych ...ba RKKW wtedy sam do mnie zadzwonil abym przekonał członków grupy aby podpisali z RKKW prowizje za sukces / nawet proponiwali aby zorganizowac spotkania na których oni postarają sie przekonac grupe do wspólpracy na zasadzie premi za sukces dla nich jako prawnikow ...Sam chciałem doceniajac wiedze RKKW z nomi wspolpracowac i przekonywalem do tego innych ale bez wariantu prowizji za sukces ...maly budzet wiec targowalem sie negocjujac do tego stopnia ze kWAŚNICKI sie zdenerwowal i juz niechciieli Nas reprezentowac ....jako ze wzgledu na dobro innych Nawet nie przystapolem wtedy do tego Porozumienia /choc czuwalem nad strategia i doradzalem w poczatkowym etapie ...zdecydowalem sie na wariant pelnomocnika osoby mi bliskiej aby nikt nie wykorzystywal faktu ze jako spekulant dokupilem sporo tych akcji na osoby mi bloskie na IKE od niewierzacych ....Paradoksalnie przewodniczacy tego Porozumienia ktore stworzylem o ktorego ja wybralem / malo kandydator / pozniej nawet chcial mnie wyrzucic z tego Porozumienia ktore zorganizowalem ale jak to zrobic skoro nie bylem jego czlonkiem tylko pelnomocnikiem jednej z bliskich mi osib ...Macie jakis obraz ...mam nadzieje że macie lepsze zyciorysy i uda sie w przyszlosci pozyskac wsrod Was osoby kompetentne ..caly czas namawiam nawet Finansiste chcac wykorzystac tez jego wiedze ale czy Wy potraficie sie zjednoczyc ponad podzialami ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,13% 15,00 2025-10-24 17:02:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.