Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  14,74 zł , zmiana od tamtej pory: 1,76%

Re: kim Pan jest Panie emeryt ..Pana Trzcinskiego z GG znamy

Kim jestem NIKIM ,,,nie uważam sie za kogoś lepszego od przeciętnego Kowalskiego ...Jak narazie nie współpracujemy ..dałem ogłoszenie kto z Was ma akcje Energa ...ale ogłoszenie dotyczy tylko osób które nie należą doi GG

Dalej poszukujemy akcjonariuszy spółki ENERGA SA ale tylko takich którzy nie są członkami GG

Członek GG to osoba która ma podpisanej z Fundacją „To co najważniejsze” / skrót GG /

UMOWA ZLECENIA O PROWADZENIE NEGOCJACJI W IMIENIU AKCJONARIUSZA ENERGA S.A.

Lub jeśli ktoś ma podpisaną taką umowę czyli jest członkiem ale posiada więcej akcji niż wykazane w umowie również do takiej osoby jest skierowana prośba aby wysłały @ z ilością nadwyżki akcji niż wykazana w umowie z GG

nawet jeśli ktoś przesłał Fundacji informacje ile ma akcji i kontakt do siebie ale nie ma podpisanej umowy o nagłówku jak u góry to traktujemy takie osoby że nie są członkami GG I również do takiej osoby jest skierowana prośba aby wysłały @

emeryt@interia.com

podajemy tylko ilość akcji i telefon do kontaku oraz województwo / miejscowość niepotrzebna ,nazwisko tez niepotrzebne /

Przy okazji samo wystawienie zlecenia nie powoduje że mamy do siebie kontakt / chcecie wystawiacie choć brak takiego biurokratycznego wymogu ale najważniejszy jest @ i jest obowiązkowy

Jak ktoś nie ma arkusza zleceń w swoim biurze maklerskim to choćby w poniższym linku ma podgląd

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/ENG/typ/1/

Po co ogłoszenie ....cel zjednoczyc akcjinariuszy ...w formalnym lub nieformalnym Porozumieniu czy w grupie ...ja jestem tylko organizatorem ...

Mozna porównać do Grupy producentów rolnych /działa na podstawie umowy/składa się z członków została utworzona przez producentów np jednego produktu rolnego do realizacji co najmniej jednego celu spośród celów: np stabilizowanie cen czy przygotowanie do sprzedaży

Otrzymałem do tej pory 29 @ wtym grupa ~arskiozan liczona jako 1 @ w tej ilości ...w zleceniach po 66 zł które zapoczątkowały 3 moje podejscie do organizowania grupy mamy 54 zlecenia / czyli róznica w ilości @ a zlecenia ..Ogólnie frekfencja teraz jest najmniejsza z wszystkich edycji /moze błędem było że wcześniej z lenistwa niechciało mi się dokończyć onocjatywy ...Wpływ na takie podejście ma to że niby działa grupa GG ...Ogólnie poczatkowy zamysł był o dalej jest aktualny aby połaczyć wszystkie działające grupy i tych niezrzeszonych /ktorych łączę w grupie./ w jedno Porozumienie akcjonariuszy mniejszosciowych ENERGA SA / umowy z GG dalej wazne / a z automatu dołączyć członków GG ..pisałem o tym wielokrotnie ale organizatorzy GG z tylko im znanych powodow nie podchwycili tematu

Na razie proszę o wysłanie niezobowiązującego @ kiedy i po ile sprzedacie akcje to Wasza decyzja /grupa nie wprowadza żadnych ograniczen ani nie pobiera z tego tytułu zadnych wynagrodzen prowizji itd

Po co to Porozumienie i czy jest potrzebne sam niewiem ...Ogólnie Wy zadecydujecie co dalej ...Mozemy nic nie robic czy podjąc jakies bezkosztowe działania ...Dla Was bez róznicy bez róznicy Czy jesteście w grupie czy nie to i tak większość nic nie robi ..Nawet nic nie robiąc lepiej nic nie robic będąc zjednoczonym w Grupie ...Gdyby osobą które dały kontakt zachciało się coś robić czy gdyby przyszla jakaś godzina W łatwiej jest podjąć działania w grupie / stworzona baza danych ulatwia szybki kontakt /

Ogólnie cel jest aby nakierować notowania / kurs / na drogę która prowadzi do ponadprzeciętnych zysków ....łatwo pisać ale jakie to dzialania ...Jeśli zadecydujemy wspólnie to bedziemy je realizować ....Ogólnie moja wizja ponadprzeciętnych zysków to kurs minimum ponad 66 zlotych ...aby był taki kurs najpierw musi być np 17 zł 20 itd ...Dlatego grupa jest dla osób które nie podpisaly umowy z GG I bez róznicy za ile chca sprzedac akcje ..Jesli bedzie pomysl aby zrealozowac okreslone dzialanie to nawet osoba ktora chce sprzedac po 17 zl powinna sie wlaczyc / jesli hipotetycznie sprzeda to juz nie bedzie brala udzialu w realizacji jakiegos pomyslu ktory bylby realizowany jak jej juz w akcjonariacie nie bedzoe ...

Ogólnie z bezkosztowych działań jak chcecie to mozemy jesli ilosc akcji bedzie wystarczajaca o czym zadecyduje Orlen aby dolaczyc do okraglego stołu co dalej z ENERGA SA .....Myślę że wspólny cel wszystkich grup aby kurs był jak najwyższy ..Czy będą ponadprzeciętne zyski to nie jestem wróżbita /choć wierzę / Nawet jak podejmiemy jakieś działania o czym Wy zadecydujecie to trudno powiedziec czy będą miały one wpływ na kurs ...nawet jak kurs wzrośnie nie koniecznie to zasluga Naszej inicjatywy ....W grupie siła ...Taka wspólną częscią róznych oczekiwan akcjonariuszy może być wezwanie lub zaproszenie i dalsze notowania dla tych ktorzy nie zaakceptuja ceny ktorzy przez dalsze notowania nie traca szansy na przyszłe ponadprzeciętne zyski z tej inwestycji

Przy okazji nie odpowiadam na @ indywidualnie tylko publocznie przez forum bankiera ....

Pan Artur pisze ...Proszę o potwierdzenie otrzymania i dodatkowe informacje...Tak @ doszedł ...co do dotatkowych onformacji to tak jak wynika z tresci tego wpisu ...Na razie brak / Wy jako członkowie nieformalnej grupy musicie zadecydujecie co dalej ...Przy okazji bardzo malo jest zgloszeń z ilością akcji poniżej 5 tys ...a przeciwnik boi się liczebnosci inicjatywy ...Wiec chyba /choc tez Wy o tym zadecydujecie ...że chyba jednak 1 osoba 1 glos bez roznicy ile ma akcji bedziecie chcieli zastapic 1 akcja jeden glos to tak w nawiazaniu do ponizszego cytatu

Jaki jest Pana cel?
Czy ewentualnie możemy się spotkać lub zdzwonić?
Znam też kilka osób które mają spore pakiety akcji.

Tak jak pisałem wielokrotnie moim głównym celem jest zorganizowanie grupy /Porozumienia i tak jak pisałem podjąć działania które mogą nakierować kurs na ścieżkę prowadzącą do ponadprzeciętnych zysków ...To Wy będziecie decydować co dalej / czy bedziemy tylko grupa / czy oficjalne struktury / ja nie kandyduje do ala zarzadu i bedą szarym członkiem / i oczywiste jest że jeśli ktos ma wieksza ilosc akcji i jakies inne cechy ktore mozna wykorzystac dla osiagniecia wspomnianych celow dlatego miejsc w zarzadzie nie zabraknie najwyzej zwiekszymy ilosc i bedziecie czuwac nad realizacja strategi ..Jak bedzie Nas wiecej podejme rozmowy z Panem Cezarym Waczków czy Panem Raimondo Eggink aby dołączyli do zarządu l...choc demokratycznie beda @ glosowania czy wiekszosc np 80 % popiera dane dzialanie / Jesli macie jakies pomtsly ewentualnych dzialan piszcie bo bez roznicy jak liczna bedzie grupa moze je zrealizujemy..oczywiscie latwiej i wizerunkowo jest dzialac w liczniejszej grupie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA 0,13% 15,00 2025-10-24 17:02:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.