Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,26 zł , zmiana od tamtej pory: -35,80%

Re: Kiedy wyszczał?

no jaki? trzeba było mnie słuchać to byście oddali tak jak ja po dopuszczeniu pp do obrotu powyżej 40 groszy bo nie wiem na co liczyliście? że po emisji 2 x wiekszej ilości akcji kurs wróci na 2 zł ? :))))

a ja pisałem TYLKO INVENTION jest waszą nadzieją to zamiast to zrozumieć to w złości walczyliście ze mną na forum INM pisząc o nich bzdury to macie to co macie :)

a prawda jest taka, że INM w akcywach SBE jest wyceniany powyżej 50 groszy a nie po obecnym kursie 17 groszy do którego też i wy doproadziliście obrzydzając swoje własne gniazdeczko.

cóż wy straciliście ja zarobiłem i zarobię jeszcze wiece bo SBE NIGDY bez wzrostu kursu Inventiona nie pójdzie w górę do tych 40 groszy sprzed praw poboru serii F

rynek dobrze to umie wyceniać, bez akcji Invention wartość tej spółki SBE to NIC

jeśli SBE ma 91 mln akcji Inventiona po 0,51 to jest to 46 mln zł przy obecnym kapitale własnym 68 mln zł. To odjąć i różnicę podzielić przez 99,5 mln akcji wychodzi właśnie ok 23 groszy czyli niewiele więcej niż cena serii F którym wam tu wcisneli przy podbitce na ponad 2,8 zł :)

myślicie, ze dlaczego robili krzyzowe powiazania? po to by pompować wycenę kapitałów własnych by jeleni znaleść, ja już wtedy to wiedziałem i po zyskach z 2020 na SBE i oddaniu PP i starych akcji na pierwszej sesji po dniu prawo poboru gdzie był kurs +50% na sesji a INM dał m izarobić gdy Kierulerobili podbitkę pod to by w czerwcu 2023 wywalić akcji co wykorzystałem by wykeszować zyski przy 32-34 groszy

i tak mógłbym pisać i pisać jeszcze godzinami opisując ich procedurę....podsumowując ci co mają akcje SBE powyżej 50gr moga zapomnieć o zejściu z haka, jedyna nadzieja jest taka, że INM będzie zarabiał, jego wartość będzie rosła i będzie wyższa niż ta założona w księgach, zyski z INM jako spółki powiazane będą sobie wzajemnie księgować.

TO JEDYNA WASZA NADZIEJA.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE 2,65% 0,17 2026-02-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.