Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  35,80 zł , zmiana od tamtej pory: 59,50%

Re: kiedy pozbędziecie się nieudacznika Marka Dietl ?

Dnia 2023-03-17 o godz. 17:15 ~bananowagpw napisał(a):
> na giełdzie trwa jawna spekulacja która z inwestowanie nie ma nic wspólnego, tracą drobni akcjonariusze oraz oszczędzający emeryci
>
> ale nieudacznik Marek Dietl nic sobie z tego nie robi do on jest z arystokracji i wg niego tylko arystokracja może kupować akcje
>
> https://subiektywnieofinansach.pl/marek-dietl-prezes-gpw-kupowanie-akcji-jest-dla-arystokracji/

Ja bym jeszcze dołożył wywalenie Pani Moniki Gorgoń Członka Zarządu GPW
https://www.gpw.pl/pub/GPW/images/zarzad_gieldy/Monika_Gorgon.jpg

Absolwentka Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego, prawniczego seminarium doktorskiego oraz studiów LL.M. in International Commercial Law na Akademii im. L. Koźmińskiego w Warszawie, jak również studiów podyplomowych Executive Master of Business Administration (EMBA) prowadzonych przez Wyższą Szkołę Menedżerską w Warszawie i Apsley Business School of London. Posiada tytuł radcy prawnego oraz certyfikaty compliance  (ACO, ACE) nadawane przez Instytut Compliance we współpracy z Viadrina Compliance Center (Europejski Uniwersytet Viadrina we Frankfurcie nad Odrą). Obecnie jest w trakcie procedury uzyskania tytułu doktora w zakresie nauk o zarządzaniu i jakości na podstawie dysertacji pt. Zarządzanie ryzykiem braku zgodności w spółkach notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
Od 2017 r. jako dyrektor nadzorowała na GPW obszar compliance, ryzyka, ciągłości działania, AML i kontroli wewnętrznej oraz kierowała doradczym Komitetem GPW ds. Compliance.
Rozległe doświadczenie zdobywała w branży regulowanej  mi.in. w Grupie Citi oraz Orange Polska, jak również jako Wiceprzewodnicząca Rady Nadzorczej spółki GPW Benchmark S.A.
Od sierpnia 2022 r. pełni również funkcję Członka Rady Nadzorczej spółki BondSpot S.A.
Laureatka konkursu Wschodząca Gwiazda Biznesu gazety Rzeczpospolita oraz finalista Excellence in Compliance Awards - CCO/CECO of  the year 2022 – Compliance Week (US).
Wyróżniona tytułem Financial Services Chairperson of the Year 2021 (Europe) przez CEO Monthly magazine – (UK).
https://www.gpw.pl/pl-ri-zarzad_gpw

Nawet pism zgodnie z KSH nie potrafi tworzyć a Prawo obowiązujące w Rzeczypospolitej mimo iż wykonuje zawód Zaufania Publicznego Radcy Prawnego ma w poważaniu tak samo jak Emitentów NewConnect ale Taxus Fund S.A. wymierzy jest sprawiedliwość rękami mam nadzieje Niezawisłego Sądu

Za rzadko zaglądam bo piszę do Sądu właśnie, tak z załącznikami mam już kilka set stron

Ale jestem zadowolony że nie tylko ja dostrzegam te PATOLOGIE na GPW

Rynku powstań przeciwko Tyranii GPW

GPW jest dla Rynku a nie Rynek dla GPW oni zupełnie odlecieli ale liczę że Niezawisły Sąd im skarze miejsce w szeregu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GPW 2,42% 57,10 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.