No coz po tym co jest w raporcie spolka powinna wedlug mnie wiekszosc dnia na widlach spedzic (ale to juz nie zalezy ode mnie - ja swoj pakiet mam, stanowiacy odpowiednia czesc mojego portfela :) ). Nie mowie tu wcale o samym netto, ktory biorac pod uwage oczekiwania i obecna cene jest swietny. Marza brutto dalej rosnie, srodki pieniezne z dzialalnosci operacyjnej po 9 miesiacach 2015 10m, a w 2014 bylo -20m, widac wyraznie nie pierwszy juz kwartal, ze sytuacja na zadluzeniu tez zaczyna wygladac dobrze. Znacznie o 4m wyzsze sa w stosunku do zeszlego roku koszty sprzedazy, jednak firma zatrudnila sporo ludzi i rozwija nie tylko myphone'a, poszlo sporo w targi w tym roku itd. Z gotowka na koncie tez sie poprawilo wzgledem ostatniego kwartalu. Ciezko znalezc cos negatywnego lub zle rokujacego w tym raporcie, a jest jeszcze wiele pozytywnych rzeczy o ktorych nie wspomnialem - czytac, analizowac samemu :). Teraz wystarczy zeby standardowo (nie jak wyjatkowo w 2014) q4 byl lepszy od q3 i bedzie super, moze sie nawet okaze, ze poprzedni rok wcale nie byl najlepszy - szczegolnie, ze byl podpompowany zmiana wartosci nieruchomosci :).