Ciezko bylo cos dobrac wczoraj i dzis pomimo, ze dalem Wam w spokoju ponaganiac :P. Jeden strzal do 2,66 gdzie wlecialo mi do koszyka tyle co kot naplakal... . Z reszta nic dziwnego, w te dyrdymaly o filipinskim myphone nie uwierzylby nawet czlowiek o inteligencji rozwielitki, a ja zakladam, ze takich na gieldzie nie ma lub szybko znikaja... :).
Jakie wyniki uwazacie za usprawiedliwajace obecna wycene? Wedlug mnie aktualny kurs to przyjecie, ze wyniki sa nieznacznie ponizej 0 w q3. Zakladam, ze przy bardzo ladnej marzy z q2, wystarczy, ze zbili koszty i powinno byc co najmniej bardzo przyzwoicie (na pewno lepiej niz w q2). Na szczescie odpisanie wratislavii po raz drugi w q4 juz nie grozi, a polityka gospodarowania zapasami zaczela przyzwoicie wygladac juz jakis czas temu. Nowe telefony, choc osobiscie nie podoba mi sie ich mocno budzetowy charakter powinny dawac firmie bardzo przyzwoita jednostkowa marze (biorac pod uwage uzyte podzespoly) i odpowiadaja w proporcjach cena/wydajnosc chyba jednak duzej grupie klientow, biorac pod uwage, ze wszystkie modele sa solidnie wykonane, wygladaja lepiej i trzeszca mniej niz bezposredni konkurenci :).
W poniedzialek sie okaze, czy zadowalajacy mnie pakiet ktory ukulalem bedzie sobie lezal i kwitl ;), czy bedzie trzeba go powiekszac w okolicy 2,5, czy tez praktycznie zmonopolizuje moj portfel w okolicy 2,0 :).