to nie jest tak jak do końca myślicie , i musicie po pierwsze pzyjechać na śląsk trochę pojeżdzić po okolicach pszczyny zeby dociec prawdy bo ,,dochodzenia ,,i ,,góglowanie ,,tylko po komputerze moze was doprowadzić do głupoty i obłędu ,ja tu mieszkam w okolicy to wam trochę rozjaśnie temat . otóz nazwisko ,, KANIA ,, tu w okolicach pszczyny ,dalej kobiór , piasek ,czarków jest nazwiskiem bardzo popularnym i czesto wystepujacym , na zasadzie ,, kowalski ,, . i wcale to nie jest tak ze jest to jedna rodzina , tak to prawda je istnieje ze jest interes karol kania i synowie i maja zawiazek z grzybami .ale ja pojde dalej ja znam pod tym nazwiskiem takie interesy jak warsztat mechaniczny, produkcja podłozy do pieczarek , sama pieczarkarnia, //i to niejedna //produkcja grzybni do pieczarek ,rozbiór kurczaków.// czarków,, ,pod tym nazwiskiem byla takze prowadzona restauracja w pszczynie ,firma budowlana ,sklep spozywczy i nie sa to podmioty ze soba powiazane , tak ze uwazajcie kogo do końca chcecie obrzucic błotem bo mozecie kogos przez przypadek skrzywdzic