dawno mnie tu nie było... widzę że temat kardioznacznika jest rozgrywany nieustająco tak samo "będzie już za chwilę..." badania w Polsce trwają już 5 lat... i nic nie wiadomo? ciekawe... badania w usa.... - planują w 2026 zakończyć rekrutację pacjentów :) czyli jak ich zrekrutują to kolejne kilka lat na badania... już nawet moje pesymistyczne założenia sprzed kilku lat wyśmiewane przez forumowych troli że kardio zakończy się w Polsce w 2024 wzięły w łeb :)
a co do biznesu z robotami - wykwitł im niespodziewanie - nawet sam producent się tego nie spodziewał szacując w dniu podpisania umowy że chłonność polskiego rynku to 22 szt ;)
jeśli chodzi o kardio - to kiedyś na poczatku przygody z SNT i ciągłego przekłądania kamieni milowych zwiażanych z tym projektem nasunęło mi się skojarzenie to cormay'a i ich mitycznego analizatora - tam chyba też do dziś niektórzy wierzą w jego powstanie ;)
wyznawcy - nie denerwujcie się za to porónanie do analizatorów ;) trzeba mieć dystans i umieć żartować - SNT to dobra, dywidendowa spółka która w 2018 startowała z poziomu 9-10 zeta (nie wiem co było wcześniej bo zainteresowałem się nią włąsnie pod koniec 2018)... czuwaj!!