Ale nikt nie pisał że po odwieszeniu miały być wzrosty teraz piszą ,że po przeniesieniu notowań na ciągłe będą zrosty ,więc wyjdzie jak wyjdzie to się okaże i zobaczy ile wzrośnie ,czy 100 % ,czy 200%,a może 300 % lub więcej jak kurs złapie trend wzrostowy ,a wpisy że tu nic nie będze i ślęczenie na forum przez miesiąc I poświęcanie mnóstwo czasu przez ostatni miesiąc daje dużo do myślenia .Ja myślę że koniec stycznia zobaczymy 2 zł . Sprawdzałem Columbus tam nawet był wzrost większy ,niż 60 ,bo ,aż 75% liczyć jeszcze czas przed komunikatem GPW. Best dał ponad 200% zarobić jak ktoś zakupił przed info o przejściu na ciągłe . Sprawdzałem tylko te o których tutaj pisali ,więcej nie znam innych spółek, które przenosiły się na ciągłe i ile wzrosły, ale wychodzi na to że każda która się przenosiła wzrosła i to niesamowicie.Dodam jeszcze, że jak wejdziemy w obszar luki, czyli powyżej 1 zł ,to przestrzeń do wzrostów będzie niesamowita, a jak jeszcze po drodze ktoś się ujawni że zwiększonym pakietem papieru to już wogóle będze można liczyć pod podejście pod lukę. NA Greenx szybko było zagranie z 50 groszy na 2,50 ,więc tu wszystko jest możliwe. Tyle w temacie .Nie namawiam ,nie naganiam ,ale xzujw ,że wkońcu odrobię straty z tego roku właśnie na capitea .Przypominam ,że jeszcze nietak dawno było pełno wpisów o wątpliwościach ,a teraz cisza jak się obkupili !!!.