Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,93 zł , zmiana od tamtej pory: -75,69%

Re: Jutro dolne widły

Dnia 2020-03-22 o godz. 23:03 ~Ruchanienagrubo napisał(a):
> Sławku a jak widzisz kurs pod nowe gry za 2 lata... Kiedy zostanie przebite 4 zł... Jak sądzisz czy można kupić wersję pudełkową z dostawą kurierską? Czy obecna kapitalizacja jest bardzo wysoka twoim zdaniem?

Drogi Panie Ruchanienagrubo. Ruchanie to raczej dzisiaj na cienko, coś jak współżycie z teściową. Kapitalizacja całkiem spora więc jest z czego gruchnąć (jak gołąbki z dachu) a porównując do ARTGAMES to wogóle kosmos. Na razie jest jedna gra (Pszczoła symulator) która nie okazała się jednak wyśmienitym sukcesem na miraę hitów od CDPROJEKT czy 11BIT. Gra okazała się umiarkowanym sukcesem co przełożyło się na wyniki i kurs. A jeśli chodzi o obecny kryzys, to mamy dodatkowo lanie akcjonariuszy kubłami zimnej wody albo szlauchem jak Rambo w 1 części gdy go aresztowano. Za 2 lata jaki kurs, jak mawia osławiony Longterm: nie jestem wróżbitą Maciejem. Ja mógłbym rzec: nie jestem wróżbitą Sławkiem. Do czasu zakończenia kryzysu (okolice czerwca) nie tykam Warszawy Studio. Sławek z inwestorskim poważaniem

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV -1,68% 0,47 2026-06-25 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.