Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,40 zł , zmiana od tamtej pory: 11,61%

Re: Jutro -10% czy więcej?

To wszystko na rynku się tak szybko nie dzieje. Także z tymi spadkami to spokojnie.
Ale raczej bym uciekał. To nie sytuacja sprzed roku jak było genialne i rekordowe wydobycie i można się było spodziewać doskonałych wyników finansowych. Teraz ani cena sprzedaży się nie zgadza ani wydobycie.
Gorący kartofel.
Ja nie będę już się tu udzielał. Swoje wyciągnąłem na tej spółce.
Możliwości na przyszłość uważam że są bardzo niskie by ta karta się odwróciła.
Ani nie ma tu technologii ani koksowego jaki był nadzieją ani nowych pól wydobycia ani polityki państwa wspierających czarne.

Kto to kupił - na tym utknął. Nie będzie nawet za jakiś czas jak wyjść. Dobrze, że to oddałem do zera.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOGDANKA -4,40% 25,00 2026-05-06 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.