Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,10 zł , zmiana od tamtej pory: -57,42%

Re: jqn - naganiacz, manipulator, zbrodniarz wojenny

To przetraw i spróbuj zrozumieć, że inwestycja w gamedev to z reguły obserwowanie jak schnie farba na ścianie albo jak rośnie trawa, często to są miesiące albo i lata (e.g. 11b) nudy. Tego większość trolli nie rozumie i stad takie frustracje. Jak coś się ciekawego na spółce działo (np. okres przed TGS 2022) to pisałem tu sporo merytorycznie. Teraz nie dzieje się nic, praca wre (kto chce to wiedzieć to można się dowiedzieć), a na forum sfrustrowane pryszczaki mnie zaczepiają, bo stracili po kilkaset złotych licząc na cuda w 3 miesiące - to już tylko ich problem, nie mój. Nie wiem co trzeba mieć w głowie (a raczej nie mieć) żeby po sprzedaży akcji ze strata próbować robić tego typu rewanż i próbować mścić się na spółce wypisując głupoty - dno i pare metrów mułu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUALITY 6,02% 1,32 2025-11-13 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.