lew
tu nikt sie nie użala ale pisze o faktach, a na każdej spółce znajdzie się taki palant
jeden z drugim więc skoro jesteś długo na bananie to powinienieś się przyzwyczaić
bo to norma w tym dzikim kraju .....
Do 12345 [81.190.161.*], 2013-05-08 11:11
..chcesz polityki informacyjnej jak na polskich spółkach , petrolu o emisjach akcji zbywaniu akcji przez zarządzających lataniu kursu od góry do dołu wykresu... Westę zniszczyli groszołapy z niewielkim kapitałem a chęcią dużego zysku.... wystarczyło że kilka groszy kurs zmieniał pozycję i było wyrzucanie
bzdura od 11 zeta groszołapy zwaliły weste, no masz poczucie humoru
(....wielu pseudo inwestorów nie wie nić o spółce, kupuje akcje a jak jest stratny wyżywa się na forum..... na przełomie września i października zlecenia kupna były wyższe niż dzisiejsze wolumeny sesyjne... popatrzcie na zadłużenie polskich spółek ich wizjonerskie poglądy i wyceny na kilkanaście zł. Bezczelnością jest pisanie na forum stwierdzeń bez żadnego potwierdzenia w faktach.....rozgoryczeni zachowaniem kursu sprzedają ze stratami a następnie wylewają irytację złość na posiadaczy dużych ilości akcji.... jeżeli inwestuje sie średnioterminowo to różnice kursu powinny być obojętnie.... jak widać poeci tego forum mają, mieli po kilka tys. akcji i wydzierają się na wszystko i wszystkich o swoich doznaniach z inwestowania, staja sie nauczycielami nie majac elementarnej wiedzy...taka polska natura ....)
chłopie masło maślane
forum bankiera to 95% pseudo inwestorów i spekulantów włącznie ze mną i tobą również, dziwie się jestes tu długo a dalej oszukujesz sam siebie żyjąc marzeniami
że kiedyś urośnie jak na każdej spółce, oczywiście że kiedyś tam urośnie,
spójrz czasami na wykres w jakim trendzie jesteśmy, równia pochyła
a wahania kursem miedzy 50 a 70 groszy nie robią na mnie wrażenia,
mam jeszcze niewielki pakiet, ale nie dokupię nawet 1 akcji dopóki nie zobaczę dobrych wyników i rosnących obrotów, wówczas można kupić drożej i zarabiać, a nie kisić kapitał
tyle miesiecy bo kapitał ma zarabiać, policz ile m-cy tu się kisisz, czytając twój post
to ewidentna poezja i bez epitetów proszę bo każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii
i decyzji inwestycyjnych a forum do tego służy.