Szanowny Panie doświadczony, opinia którą Pan wyraził jest o tyle cenna że wnosi tak wiele do omawianego tematu. Jak wiadomo do osiągnięcia sukcesu na giełdzie potrzebna jest wiedza, umiejętności, szczęście i doświadczenie. Cieszę się, że swoje zdanie wyraził inwestor jak sądzę również doświadczony. Większość uczestników rynku ma doświadczenie krótkie kilku lub najwyżej kilkunastoletnie choć być może poważną wiedzę i umiejętności. Na GPW jestem od z górą 31 lat, pewnie podobnie jak Pan, choć pierwszą transakcję wykonałem dopiero na czwartej sesji (sesje były wtedy w odstępach tygodniowych). Jak Pan pewnie pamięta od początku działalności giełdy hossa była już siedmiokrotnie, a spadków było już o jeden więcej. Pierwszym ruchem GPW była bessa kiedy to WiG spadł z poziomu 1000 pkt do 652 pkt. Po osiągnięciu dna giełdowego nastąpił w okresie niecałych 2-ch lat najsilniejszy impuls wzrostowy, który wywindował indeks kilkunastokrotnie, przy którym przewidywany przeze mnie wzrost jedynie 4 -ro krotny jest nad wyraz skromny. Powodzenia w inwestowaniu i nabieraniu doświadczenia, czego sobie również życzę.