Własnie o tym napisałem,tylko trzeba wyzbyc sie emocji zeby zrozumiec. 1)Akcje są niedowartosciowane (napisałes debiutowały 18,5 a są teraz grosze) .2)Napisałes-(dla tych którzy akcje mają 8 lat cierpliwość się skończyła) i o to chodzi tym co teraz skupuja,wykorzystaja frustracje i zniecierpliwienie posiadaczy od 18 zł żeby kupic tanio jak najwiecej 3)Napisałes-(Jak ktoś kupił po odwieszeniu to może być cierpliwy ),właśnie o tych inwestorach pisałem,ktorzy teraz kupuja i licza na szybkie wzrosty nie patrzac ze jeszcze trwa akumulacja.Ci co kupili wczesniej albo zdaja sobie sprawe w którym kierunku to idzie i jeszcze poczekaja albo sprzedadza znieierpliwieni ze strata(niestety tak to jest na giełdzie) 4)Napisałes-(Spółka przecież rzekomo została uzdrowiona przez te lata zawieszenia więc dlaczego kurs jest na takich poziomach)Dlaczego kurs jest na takich poziomach napisałem Ci wyżej,skupuja i nie podniosa kursu dopóki nie skupia ile trzeba. A co do uzdrowienia to nie rzekomo ,ale na pewno jest uzdrowiona i wyniki pokaza ze jest coraz lepiej. 5) Napisałes-(największa giełdowa afera w Polsce) Są i były i bedą wieksze afery ale dla tych co tu umoczyli na pewno ta bedzie najwieksza afera .