Nie odnosi się do oczywistych zasad giełdowych, wyceny wyników (duuuużo lepsze) lub przyszłości (IV kwartał dostarczył wielu bardzo ważnych zdarzeń), bo na NEWAGU nie ma miejsca na dyskontowanie wyników i przyszłości.
Na pewno pierwszy przestrzegałeś gdy było ze 3x WK gdy cena chodziła w okolicach 25zł?
Pamiętam, ze był taki czas i na pewno założyłeś wtedy z 10 tematów o "spompowaniu przez spekułę", przestrzegając przed zakupami na podst. tych twoich... wskaźników ...:))))
Nawet taki rekin AF jak ja widzi, jak tania jest wycena. Zrób jedyną wiarygodną rzecz – poproś o analizę kogoś, kto się tym zajmuje i podpisze nazwiskiem.
Jeśli stwierdzi na przestrzeni tych kilku lat jakieś totalne aberracje, to może uwierzę, ze tu od 3 lat dzien w dzień trwa manipulacja.
Pokaż te piękne zyski i rentowności bo póki co, wszystkie Twoje wypociny, to tylko wypociny anonima, bez nazwiska o kilku nickach.
Pierwsza linia walki z wrogiem - zabić śmiechem, zniszczyć wiarygodność, podważyć argumenty, ukierunkować dyskusję na tematy zastępcze i wymyślone - np. adresy IP
Sam to zaproponowałeś.
Nie ma tu ani jednej osoby, której nie pomawiałes o różne IP itp. a okazało się, ze sam tak funkcjonujesz, mimo niejednokrotnego przyłapania, hipokryto.
Już mój 1szy wpis na tym forum spotkał się z zarzutem, czy aby dla kogos nie pracuje dlatego, ze pukałem się w czoło gdy zakładałeś tematy (po co >?) o niesprzedawaniu akcji na samym początku wodospadu ! :)
Trzeba było wtedy spuścić. Miałbyś dziś więcej włosów i nieco lepszą perspektywę :)
A tak, równie dobrze można zakładać, że jesteś z "nimi".
Co chwila wyskakujesz z projekcjami cenowymi.
Praktycznie żadna się nie sprawdza, więc spokojnie można w ten sposób łapać drobnych po nie właściwej stronie Rynku.
Bardzo proste ...
Jeśli tak jest - truchlej, bo czeka Cię ósmy krąg piekieł Dantego Alighieri.
Teraz poproszę lajka :)
Żeby było ciut poważnie; wiedza kiedy akcji NIE kupować i umiejętność REALIZACJI STRAT , to są w mojej ocenie Heraklesowe Słupy funkcjonowania na Rynku. Nie ma ważniejszych rzeczy. Cała reszta jest dobra, ale dla anali, dziennikarzy, eunuchów i może tej zabawnej drużyny Ryszarda Petru :))
"Tu ma być marazm do czasu decyzji o wybranej opcji strategicznej...."
Ale chyba podano, iż nie wiadomo, czy w ogóle zostanie zrealizowana jakakolwiek opcja???
Czy ja źle rozumiem, czy Ty znowu rozmawiasz z duchami?
Tylko do jesieni ub. roku, podawałeś chyba ze 10 terminów do kiedy miał być marazm i zaniżanie przed odpałem ....wiec nihil novi, poza rekwizytami. Mówię Ci - w końcu trafisz.
Odyseuszowi udało się po 10 latach..
Pisałem już uprzejmie. Jesli KNF ustali, ze sam Muamar Kadaffi zza grobu miesza na tym walorze, to i tak nie zatrze to wrazenia, ze przy okazji swojej misji wypisujesz tu tak przerazajaca ilość absurdów, ze nikt tego nigdy nie pozbiera.