~lolek [94.254.216.*]
Oj, lolek, lolek, nie dalej jak jeden wpis wcześniej pisałem dokładnie o tej waszej grupce wzajemnej adoracji. Jeden pisze bzdurę a reszta jak echo powtarza, jesteście tak przewidywalni. A co to co piszecie ma wspólnego z faktami? Co ja tutaj na forum napisałem innego niż jest w ESPI i EBI i jak komentowałem? Czy to, że wasze rewelacje mają się nijak do oficjalnych informacji to już trollowanie? Od kiedy pisanie prawdy to trollowanie. Jeżeli za to nazywasz mnie trollem, to odpowiem tylko tak: jeżeli kogoś moje wpisy trollują, to kłamców i manipulatorów, którzy wbrew oficjalnym informacjom szerzą zmyślone przez nich bzdury.
Nie dalej jak dwa wpisy wcześniej 'weteran' pisał: "Można mieć teraz ten sam potencjał 70-80% taniej i zarobić o wiele więcej jeśli kiedykolwiek odbije." To kto tutaj jest trollem.
A że kurs spadał? Co miał robić jak graliście na krótko aby zbić kurs i odebrać akcje po taniości.
Wszystko co komentowałem na temat waszych wpisów sprawdza się, sami to potwierdzacie w kolejnych swoich wpisach i swoim zachowaniem. Twierdzicie, że tu "ku.pa", a całym stadem warujecie, podbijacie swoje wyssane z palca bajki, a jak ktoś napisze coś opartego na faktach, to przechodzicie do ataku personalnego. Co tutaj robicie jeżeli nie chodzi dokładnie o to, o czym pisał 'weteran', tj. o odkupienie papieru 70-80% taniej?
Sami gubicie się i zaprzeczacie sobie i głoszonym przez was treściom, bo jak tutaj tak słabo to co was tutaj tak dużo i tak długo i konsekwentnie warujecie? Nie ważne pod iloma nickami i z ilu adresów będziecie trollować, będę was recenzował...