~weteran [178.43.203.*]
W przeciwieństwie do ciebie ja niczego nie zmyślam, tylko prostuję bzdury którymi tutaj zawalacie forum. Nie używam żadnych innych informacji niż oficjalne, niczego nie zmyślam i nie snuję żadnych wizji, za to wy co chwilę wymyślacie jakąś inną bzdurę a potem jak echo powtarzacie jeden po drugim. Jak stado...
Ludzie sami ocenią kto jest tutaj hipokrytą i właściwie tylko dlatego z wami dyskutuję... sami mówicie o sobie swoimi wpisami, sami sobie zaprzeczacie, plączecie się i manipulujecie. Ja zestawiając to z oficjalnymi informacjami pokazuję tylko w co wy gracie... I tak, niech ludzie sami wyciągną wnioski.
A twój tekst "NIE SŁUCHAJCIE MNIE, ALE TYM BARDZIEJ NIE SŁUCHAJCIE LUDZIE POKROJU kalkulatora." to jest po prostu przebłysk twojego geniuszu, po tylu miesiącach czarnego PR, trollowania i grania na spadki, teraz łaskawie namawiasz aby cię nie słuchano. Brawo, w końcu jakiś przebłysk rozsądku.
Gdyby nie bzdury które tutaj sadzicie i stadem powtarzacie, to nawet nie fatygowałbym się. Ale takiego natrętnego trollingu nie zostawię bez komentarza.