Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,85 zł , zmiana od tamtej pory: -94,24%

Re: jakies komentarze po zmianie WEO?

>Tym sposobem faktycznie mnie przekonałeś, że Twoim problemem jest szpanerstwo i chwalenie się stanem posiadania. Taki małomiasteczkowy sens życia :-(
Potraktowales to zbyt doslownie, ale jesli kategoryzowanie mnie powoduje ujscie nadmiaru cisnienia to dla bezpieczenstwa rob to dalej. Czuje sie jakbys wytaczal mi jakis pojedynek, tylko ze tu nie ma wygranej ;-D Ja bym jednak proponowal mniej gadac a wiecej kupowac. Gdyby wszyscy entuzjasci z bankiera zebrali po 5 tysiecy akcji na tych poziomach to mysle, ze bysmy rozebrali sypacza. Doslownie. Wedlug mnie to malym puszczaja zawory. Fakt, ze niektorzy jak ostatni sypacz moga miec po 20k acji (to co zeszlo dzisiaj to pewnie ostatnie zlecenie 19.5k). Trzeba zdjac te kilkadziesiat tysiecy goracej lawy nadpodazy i sie przekonac. No chyba, ze wiekszosc zupelnie stracila wiare w poprawe zadluzenia. Sygnaly z rynku nie sa najlepsze dlatego myslec trzeba o splatach tu i teraz. Koncza sie czasy latwego zapozyczania i lepiej zeby zarzad wzial to sobie do serca, zeby nadal nie sprintowac 2 metry przed sciana.

>Mimo wszystko spróbuję odpowiedzieć na pytanie jeśli Ty mi pokażesz ten spadek od maja...
Nie ze mna te numery Bruner! Daje ostatnie szesc miesiecy. Lepiej? Gorzej? 

link

Eureka! Powiesz, ze w maju bylo to samo. Nie jestem najgoretszym zwolennikiem przewidywania przyszlosci na podstawie przeszlosci. Za duzo zmiennych.
Ktory mowi prawde a ktory klamie i niby dlaczego? Who knows?

Interwal tygodniowy

link

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.