A mnie śmieszy Twoje bycie super wiernym. Rozumiem że jak spekula wywinduje tutaj 16 PLN to nie sprzedaż bo masz zasady. Co do tego jaka jest różnica pomiędzy GR1 GR2 i innych mniej znanych projektów(gier) od których zaczynali. Przytoczę tutaj swój ulubiony zespół thirty second to mars I pokolenie które kochało ich za wczesna twórczość, opowiada się za tym że tworzą od powiedzmy 2020 roku ** muzykę i to nie jest to a mimo wszystko Leto i jego muzyka z roku na roku przyciąga kolejnych fanów i organizują trasy koncertowe praktycznie na całym świecie. Świat się zmienia, formy zmieniają swoje produkty portfolio itd. To tak jakbyś powiedział że wolnossące silniki nie były do za**ia a teraz nowe utrudnione psują się po roku i to fakt ale z drugiej strony te samochody nie miały takich osiągów jak ówcześnie bryczki które dają dzięki temu inne doznania niż te sprzed 5 10 20 lat. Cieszy mnie to jako 5 letniego inwestora że są tutaj osoby z większym stażem i wizją. Nie zmienia to faktu że trzeba dobrze analizować aktualną sytuację na giełdzie i podjąć męska decyzję, i zmienić swój plan działania. Ekstra że zbierasz dla potomnych to trzeba było sprzedać wrzucić w obligacje zysk dla potomnych czy zdywersyfikować portfel a następnie dokupić znowu w okolicach 1 PLN. I trzymać kolejne 10 lat szanuje strategie inwestycyjne dla potomnych bo sam takie prowadzę. Ale nie pie*** że Twoje zdanie znaczy więcej niż nowe pokolenie bo każdy ma swój czas i ja uważam że OML znowu jest w stanie błyszczeć ale zarówno twoje zdanie jak i moje zweryfikuje giełda i wyniki sprzedaż