Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: jaka sytuacja spółki?

ale ja nie chcę wystawiać ocen - ktos mi zaraz zarzuci ze gram na spadki lub wzrosty.

Ja proponuje najbardziej obiektywne podejście - "skądkoliwek piszesz - sprawdz to sam " u ludzi ktorzy nie maja żadnego interesu aby mówić że cos jest biale jak jest czarne.

Jesli nie chce Ci się mysleć i sprawdzać faktów to idz pograć w ruletkę - tu fakty leżą na stole obok Ciebie.

ewentualnie możesz skorzystać z opinii rexa. jest dość (momentami nawet zbyt) szczegółowa ale zasadniczo trafna, choć zabraklo tam wniosków wyzszego rzędu.

Przykro mi, że legendarna firma lat 90tych tak się ma jak ma
ale to nie przypadek -
akurat generalny powód, który wymienia rex (na końcu) jest całkowicie błędny - nie zauważył że uzasadnienia -może prawdziwe 20 lat temu- mają się nijak do dnia dzisiejszego..

do tego historia dealerstwa Forda i BMW

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.