Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,62 zł , zmiana od tamtej pory: -47,42%

Re: Jaka luka ?

Tak się składa że ja mam akcje od 2017 ze srednia kilka złotych także nie mam zamiaru ani tego kupować ani sprzedawać. Ta spolka aktualnie to dobra pozywka dla kolkowi bo od odwieszenia można było już ich kilka wykrecic dlatego nierozumiem tych co naganiaja na takie teksty jak brak akcji w arkuszu albo że to niby ktoś zbiera. jak było na fixach to naganiali na zlotowki na ciągłych. Porazka poprostu. Po publikacji wyników które obecnie już są w cenie skoczyło i wraca do bazy. Tak się zachowuje kurs spolki ktora leci na złotówki ? Podbitka i powrot do bazy ? Skoro wyniki sa juz w cenie a kurs pozytywnie nie zareagował po zakupie akcji przez prezesa to sądzę że po oficjalnej publikacji wyników poleci na 40 gr bo nawet ktoś kiedyś tutaj pisał że wedlug wykresu tam zmierza kurs. Tak to już jest ze spółkami ktore są w układzie o charakterze likwidacyjnym.
  • Jaka luka ? Autor: ~Luk
  • Re: Jaka luka ? Autor: steelcage
  • Re: Jaka luka ? Autor: ~Luk

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CAPITEA -1,98% 0,32 2026-01-28 12:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.