Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,80 zł , zmiana od tamtej pory: -3,24%

Re: Jak tam będzie jutro super kawa

Hm... Oba wpisy raczej antypatyczne, bo pewnie moje doniesienia o stanie realizacji "30 kółek" nieco irytujące ale nie lubię jak ktoś mi wypomina że nie dotrzymuję słowa. Poza tym wielu zachęci to do podejmowania podobnej praktyki co ewidentnie robi nam lepszy obrót, lepszy ruch w interesie, i większą popularność Lubawy. To chyba dobrze nie? Moim celem nie jest wzbudzanie zazdrości na zasadzie kupiłem se nowe auto niech się sąsiad gryzie. To takie trochę polskie, taka nasza narodowa przywara. Ja taki nie jestem. Obydwaj moi sąsiedzi kupili ostatnio niezłe fury a mi się to podoba że mam fajnych zaradnych ludzi koło siebie. Pozdrawiam Was obydwu życząc uroczego weekendu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUBAWA -0,38% 10,45 2025-10-21 17:03:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.