Przeglądam trochę ostatnie wpisy bo dzisiaj mamy jakby urlopy. Rozważania nt. przyjemnego popijania kawy trafiły aż na forum giełdowe... Widzę że dystrybucja idzie na miękko. Ktoś pisał "w poniedziałek rakieta" radzę wam to przeczytać odwrotnie.
Ale muszę odpisać jar'owi1(nie ma normalniejszych nicków?).Szanowny kolego, skup uwagę jak czytasz posty: jeszcze nie wróciło na 9 i jeszcze nie mam 8-ego. Zaraportowane 7 na wątku "z kółkami". Jedno jako się rzekło na Budimie, ale na kapitale z Lubawy. Przypomnę: K510,S550. Nic mi się nie miesza, wszystko skrupulatnie rachowane.Było powiedziane 30 kółek i w tym kierunku idzie. Natomiast teraz taaak, możesz komentować 8me kółko bo przedwczoraj wziąłem Budima 542, dzisiaj 1,5godz temu puściłem 585 bo widać że więcej nie pociągną. Odnotuję to jeszcze na wątku z kółkami żeby nie było później fałszywych dociekań. Poza tym trzeba się przygotować na odbiór Lubawy po 6 nieprawdaż? Nie pasi? Za nisko? To pomydle Ci trochę oczy i powiem po 7. Korekta Panowie, ożywcza korekta, bez tego nie pojedziemy. Nawet przy 15 będę Wam o tym mówił, tym bardziej wtedy...lekkomyślni jesteście.
No to trzymajcie się do poniedziałku, bo ma być ładny weekend i jadę do Krakowa kontemplować "Hołd pruski".Ech ten Matejko...