Ja 3,5 roku temu pisałem że w grudniu 2026 będzie 100 złotych....teraz sądzę że to 100 zł będzie już w lipcu a koniec roku zakończymy bliżej 140 zl-150 zł
Tak jak pisałem granie na spadek kursu ASBISu to strata pieniędzy....co samo życie udowodniło
Jedni marzyli o 44 zł drudzy o 66 zł ....dziś każdy z nich z pomalowaniem w rękę kupiliby za taką cenę
Inwestycje na giełdzie to szukanie okazji...zakup i spokojne oczekiwanie na duży zysk
Są na Asbisie osoby które kupowali po 1 zł mam kolegę co kupował po 3 zł
Oni nie myślą o tym czy dziś kurs będzie 85 czy 95 zł siedzą zarobieni i spokojnie czekają na dalszy wzrost kursu,coraz większą dywidendę
Przed akcjonariuszami ASBISu najlepsze dopiero nadchodzi tj
Boom na AI, koniec konfliktu z Iranem,koniec wojny w Ukrainie, wzrost kursu dolara!!!!
10 lat temu w pierwszym kwartale 2016 roku zarobił Asbis 250 tys $ teraz wraz z rezerwą 40 mln $.... wzrost zysku 160 razy...16000% !!!
Teraz samej żywej gotówki w kasie na koniec 2025 roku mieli 250 mln $ a przy takich wynikach jakie mają od stycznia gotówkę na koniec roku 2026 potroja
Poczytajcie sobie posty techników od kresek co sprzedali po 40 zł bo według nich to był Max kursu
Stracili tyle kasy że mogliby kupić apartament lub dom.
Bądźcie jak Warren Buffet który kupuje akcje i trzyma je wiele lat....akcjiCoca coli nie sprzedał ani jednej od 40-50 lat.