a nie można tak było od razu jak człowiek? 
po co to pitolenie trzy po trzy. ładnie to tak przyjść w odwiedziny do kogoś butów nie wytrzeć i jeszcze obrażać zamiast ładnie powiedzieć dzień dobry? 
teraz już na poważnie.
po pierwsze primo:
ile tak naprawdę wiesz o spółce i o tym co się stało z kursem w ciągu niespełna dwóch lat od debiutu? zakładam że nie za wiele ale możesz mnie wyprowadzić z błędu lub nadrobić zaległości jeśli cię to interesuje- może nawet będziesz dziwnie i mile zaskoczony kiedy się dowiesz z kim tańczysz.
po drugie primo:
mamy tutaj na tyle rozsądny akcjonariat że głupie uwagi spokojnie możesz spożytkować na innych forach a gdyby cię bardzo świerzbiły ręce zapraszamy do merytorycznej dyskusji.
i po trzecie primo ultimo:
nie zakładaj że każdy kto tu na forum podnosi "lament" albo chce o coś walczyć to leszcz który dał się ubrać. Ludzie tutaj inwestowali na debiucie poważne pieniądze w poważny biznes i po prostu zostali oszukani ale nie przez spółkę tylko przez rodaków złodziei na których nie ma kary bo w naszym kraju już tak jest że lekceważy się prawie wszystko i prawie wszystkich czego sam dowód dałeś dzisiaj swoim pierwszym wystąpieniem. taka już u nas kultura. a w zasadzie jej brak.
i na koniec jeżeli chodzi już tylko o mnie- nie mam nic do wycieczek personalnych- jeżeli są ku temu powody. zarumieniłbyś się ze wstydu gdybyś zobaczył moją średnią. chciałbym żebyśmy wszyscy taką mieli ale nie mam na to wpływu. wiem że niektórzy mają ponad 2 zł ale nie uważam ich za frajerów i nie szydzę z nich, nie wyzywam.
dobrej nocy życzę.