Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,35 zł , zmiana od tamtej pory: -43,64%

Re: Jak myślicie co było liderem drożyzny w sierpniu

Kiedyś jednej z moich perliczek wydawało się, że unie fruwać. Uparciucha ciągle wdrapywała się na stos żerdzi przy stodole i machała skrzydłami jak opętana wierząc, że zeraz wzbije się w przestworza. Nawet sąsiedzi widząc ten pokaz, wskazywali na ptaka śmiejąc się do rozpuku. "O! To perliczka Elwiry!", mówili, "Znów wybiera się do ciepłych krajów!". I gdy ptak w końcu skakał w powietrze, zaraz ku swojemu rozczarowaniu lądował na ziemi. W końcu sfrunął wprost do mojego gara i zrobiłam z niej rosół i tak uciełam jej marzenia o podniebnych przygodach! Podobnie Wy jesteście omamieni kursem. Wydaje się Wam, że skoro wspieliście się na żerdź, wystarczy rozwinąć skrzydła i niebiosa są w Waszym zasiegu... Nic bardziej mylnego! Wylądujecie na ziemi szybciej niż Wam się wydaje, jak tylko poważycie się na jeszcze jeden krok do przodu!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DELKO 0,29% 6,96 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.