INTERWAŁ DZIENNY - taki oto wykres nam nasza "rybka" wyrysowała czyli trójkąt prostokątny który wali głową 4 sesje pod rząd w najważniejszy "fibek" w analizie technicznej który jest niczym bóstwo dla ortodoksyjnych analityków czyli 61,8 % :) :)
różowa przerywana strzałeczka to to tyci miejsce na jutrzejszą sesje po niej niestety musi zapaść już decyzja albo fruuu tak jak zielona świeca albo ziuuu tak jak czerwona świeca .. patrząc na dole na wskaźnik wolumenu ewidentnie widać że walor zbiera sie na poważny ruch te cztery sesje jak na ten walor to jest kosmiczny obrót któraś strona:
- albo byki pędząc szarżą w gorę stratują niedźwiedzie
- albo niedźwiedzie rozszarpią do kości rogate stworzenia ..
jeńców nie będzie te cztery sesje ewidentnie pokazują że siła ruchu będzie bardzo mocna .. ta różowa świeca na wskaźniku wolumenu to obrót jaki zakładam czyli co najmniej taki jaki był przy pierwszym wybiciu
trzeciej alternatywy nie mam bo trudno mi jakoś uwierzyć ze ktoś kto cztery sesje walczy na takim wolumenie schowa sobie te akcje pod ziemie i będzie czekał az wykiełkują ...
ale to jest oczywiście tylko moje zdanie każdy może mieć zupełnie odmienne :) :) :) i prośże sie sugerować własnymi przemyśleniami i podejmować na podstawie nich decyzje :) :)
link