chyba jakieś problemy ze skrzynką masz bo mi odbija wiadomości ..pomyśl o założeniu na @gmail.com bo lepiej chyba wymieniać się analizami na skrzynki
zerknąłem na interwał dzienny i przeanalizowałem na tygodniowym bo jednak spółka obraca się w niewielkim wolumenie....
to wybicie piątkowe wydaje się dość mocne i myślę że ponownie przetestują 4,60 zgodnie z rysunkiem "MVP 14.12" (to interwał tygodniowy) rysunek "MVP wskaźniki" to parę wskaźników których używam na interwale dziennym zwróć uwagę na pierwszy to ADX ma chęć dalej się piąć - ma poziom 33,8 ale jeśli dojedzie do 50 trzeba myśleć o skracaniu albo zamykaniu pozycji, rysunek "MVP 14.12 wolumen" to wskaźniki wolumenu na interwale tygodniowym i na dziennym tu są dwa pozytywne sygnały na jednym interwale i na drugim
mając akcje tej spółki postawiłbym stopa tuż pod czerwonym kwadratem czyli okolice 3,70 po ataku na 4,60 przesunąłbym stopa poniżej 4,30 .... docelowo zamknąłbym pozycje albo skrócił o połowę (w zależności od sytuacji) na poziomie 5,00 - 5,16
linklinklinklink