Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: info po walnym

piękna korekta na wykresie jest, mam ustawione na k po 10,01 myślałem że już dzisiaj wpadnie, ale jeszcze trzeba czekać.
A co do samego walnego, to nie wiem gdzie to wyczytałeś że zwiększyli ilość akcji

Informacje na stronie PEKAES:

KH Logistyka - liczba akcji: 17 308 547
ING Otwarty Fundusz Emerytalny
ING Dobrowolny Fundusz Emerytalny - liczba akcji: 3 846 306
Radwan Investments GmbH - liczba akcji: 1 923 606
Bank Gospodarstwa Krajowego - liczba akcji: 1 132 363
Pozostali - liczba akcji: 6 310 048.

Wykaz Akcjonariuszy PEKAES SA posiadających co najmniej 5 % liczby głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu:

1.Spółka pod firmą KH Logistyka Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka Komandytowa posiadająca 17 308 547 głosów z 17 308 547 posiadanych akcji, stanowiących 78,87% udział w liczbie głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu PEKAES SA oraz 56,71% udział w ogólnej liczbie głosów;

2.ING Otwarty Fundusz Emerytalny posiadający 3 500 000 głosów z 3 500 000 posiadanych akcji, stanowiących 15,95% udział w liczbie głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu PEKAES SA oraz 11,47% udział w ogólnej liczbie głosów.

Wychodzi na to, że ING OFE wyzbyło się 346 306 tyś. akcji
a co z Radwan Investments? który posiadał ponad 5%.

Nie wiem czy dobrze rozumuję ale wali mnie to, bo spółki jestem pewny, pracują, zarabiają jest git. Teraz to tylko czekam na informację przejęcia spedcont'u i raport.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEKAES 4,49% 15,00 2016-11-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.