Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: info od CDP - male podsumowanie z mojej strony

"ja mam tylko nadzieję że chodzi o zniechęcenie abcdaty
skoro cdp twierdzi ze maja oni objac akcje po 2,5 a do tego nowe emisje bez pp
rozwścieczeni akcjonariusze
przesuniete terminy konferencji
jakubas dwa razy wywalał papier bez podania rozsądnego powodu
itd itd
to mysle ze abc moze machnąc reką na objecie akcji tym berdziej ze mozliwy spór przed sądem
i wtedy konferencja o wiedzminie itd itd tylko proszę ciii moze sie nie kapną "

zniechęcić można male dziecko albo inwestora z forum bankiera ale nie ludzi, którzy prowadzą biznesy na wielką skalę. tacy ludzie siadają do stołu i kalkulują. na 200% zarząd CDP-OPT i zarząd ABC daty z czechowiczem na czele odbyli już dawno spotkanie i ustalili co następuje. takie pierdoły jak zacytowane powyżej działają na wyobraźnię leszczy. szczególnie wpływ na podjęcie decyzji wejścia ABC daty mają "rozwścieczeni akcjonariusze" hehe.
Chyba już wszyscy zapomnieli o marce OPTIMUS i o logo firmy,
tam nie będzie przepychanek tylko interes, jeśli się dogadają to ubiją go. waranty tutaj mogą być dobrym pretekstem do zronbienia dużego biznesu. będzie jakaś duża granda...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CDPROJEKT 1,74% 256,90 2025-10-17 17:02:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.