"Autor: mike-cdp [89.73.210.*], 2010-09-17 19:33
Dnia 2010-09-16 o godz. 23:20 ~biz napisał(a):
> Witam Panie Michale,
w poprzednim wątku zadałem to pytanie
> i tym razem je ponawiam.
Chciałbym się dowiedzieć czy mówi
> coś Panu fundusz GEM i czy Optimus ma z nim coś
> wspólnego...
Z góry dziękuje za odpowiedź, sądzę że wielu z
> obecnych tu inwestorów interesuje ta kwestia.
Pozdrawiam,
> biz
Nic mi nie mowi, ale prosze pamietac, ze nie zajmuje sie strona realizacji transakcji gieldowych w naszej spolce. Na pewno gdy bedzie znana nazwa instytucji finansowej ktora w nas zainwestowala dowiedza sie Panstwo o tym (droga oficjalna).
Pozdr "
Czyli "instytucja finansowa" zainwestowala , ale nazwa jest jej nieznana. Nieznana wlasciwielom , ktorzy podpisali z nia umowy - to bardzo ciekawe :-) Moze byklby Pan uprzejmy zapytac kolegow badz samego siebie :-) z kim Pan podpisuje umowy .. :-)
Czy wie Pan, ze model biznesowy pewnego typu "instytucji finansowych' przewiduje ,z e drobni akcjionariusze dowiedza sie kiedy..ich rola jako sponsrow wygasinie ? :-) Mowic prosciej - po wszytkim?
Dziwi tez jedno - "pare lat" na gieldzie jestem i nigdy nie spotkalem spolki, ktora by sie nie CHWALILA, ze takie a takei tfi/ofe/zagraniczny fundusz obdarzyl ja zaufaniem i potwierdzil "instytucjonalnie" perspektywy wzrostu jej wartosci - CDP/Optimus to piewrszy taki przypadek :-)
Moze powienien Pan sie "doinformowac", bo o rzeczach nieistotnych jest mnostwo slow ,a o kluczowej - wlasciwiciele firmy nie wiedza Z KIM podpisuja umowy i nie maja pojacia, kto w nia zainwestowal - hmm..pewnie tak :-)