Przykro mi nie wiem bo nie uczestniczyłem , należało jechać ,osoby które były może nie chcą publicznie zdradzać strategi,analizując wpisy Pana Spotkanie i rozmowę z nim telefoniczną wypowiedział WOJNĘ ,jeśli chcecie to się przyłączajcie, Na przykładzie Porozumienia Polcolorit zanim wybraliśmy kancelarię z kilkunastu tą jedyną zajęło nam to prawie miesiąc, tutaj należy się trochę spieszyć ja Poleciłem temu Panu jedną kancelarie dając komórkę do jej prawnika, dodatkowo dałem telefon do dziennikarza gazety, Prawdopodobnie będzie jeszcze jedno lub dwa spotkania z kancelariami ,grupa która była zapewne zapozna się też z ofertami @ tych kancelarii które uważały iż niema potrzeby spotkania, grupa wybierze kancelarie i będzie walczyć z wykorzystaniem wszystkich prawnych i pozaprawnych możliwości ,potrzeba dużo osób jeszcze zgłaszajcie się,gdybyście posłuchali mnie wcześniej iż należy się jednoczyć może nie przekroczyłby 90 % ale to już mleko rozlane
Jedyną formą kontaktu do tej prawdziwej grupy jest inne @ są fałszywe
porozumieniemidas@gmail.com można tam bezpośrednio wysyłać @ z podaniem ilości akcji /województwa ułatwienie w przypadku ewentualnych spotkań regionalnych oraz telefonu do siebie ,dodatkowo na wszelki wypadek należy również dodatkowo wpisywać @ do siebie w wątku https://www.bankier.pl/forum/temat_adresy-mailowe-tych-co-chca-isc-do-sadu,20542285.html bez podawania publicznie telefonu /jeśli ktoś obawia się podać @ prywatnego otwiera nowego /2 minuty/
Zgłaszamy się tu i tu ze względu na to iż ja nie uczestniczyłem w spotkaniu i nie wiem czy ono było ,jedynie ten Pan dzwonił do mnie z zagranicy i ja sprawdzając później oddzwoniłem do niego jednak przed spotkaniem uważam iż wszystko co pisze jest prawdą.