Forum Giełda +Dodaj wątek
Patrząc po IP nie do Pana był skierowany wpis okreslający granice szkalowania mojej osoby.

To jest inny obserwator i on wie.

Mówi Pan że oszukałem wszystkich sprzedając po 15-16 gr a z drugiej strony pisząc że spółka jest dobra i będzie wysoko.
Odpowiem jezeli Pan pozwoli- wiara w spółke pozwala mi na niej zarabiać. I to tez czynię

Jakbym nie wierzył to nie odkupiłbym odrobiny po 11 gr. Jakbym nie wierzył odszedłbym od tej spółki i o niej zapomniał.
Jakbym był kłamcą nie dowiedziałby się Pan że sprzedałem walor ani że go ponownie zaczynam kupowac ( czekam na ostateczny poziom)
Jakbym był kłamca i naganiaczem wypisywałbym rózne bzdury mowiące o cenie np 1 zł;-
)
Pan wie i ja wiem że na giełdzie kazdy stara się zarobić na wzroście i uciec przed spadkiem- typujac zachowania spółki na podatwie różnych wskaźników i zapewne intuicji.
Jestem zdania że Pan i kazdy kto jest na giełdzie sprzeda akcja z jakimkolwiek zyskiem - bo zysk jest najważniejszy i kazdy to czyni. Trudno spbie wyobrazić że wszyscy to kolekcjonerzy akcji.

Niczym się od wszystkich nie rożnię- moze tym ze wiedzą się podzieliłem przed wybiciem a nie w trakcie jego trwania. Czy dobrze zrobiłem - uważam że tak.
Czy nadal wierzę w spółkę - odpowiem tak i bedę posiadał ten walor ( juz odrobine posiadam) w najbardziej optymalnym momencie i sprzedam go z zyskiem który mnie zadowoli- mnie zadowoli bo to moje zyski. tak samo jak moje sa straty które też nie są mi obce.

Kończąc ten szeroki temat- postawienie wyraxnej granicy ktorej obca osoba nie może przekroczyć jest sprawą naturalną i to zawsze będę czynił.
Jestem na giełdzie bo chcę zarabiać - i to jest fundament inwestycji.
Spróbowałem 3 wariantów komunikowania się z ludzmi na temat inwestycji

Pierwszy brutalny - nie zgodny z moim wewnetrznym przekonaniem-
Drugi - ostrzegający przed zwałą i to dosyć głeboką
Trzeci - niech ludzie zarobią kupując akcje w momencie minimalizującym ryzyko spadku

Jak Pan mysli który się sprawdził- żaden;-) i wie Pan dlaczego i tego jestem pewien.
Pozdrawiam

• Info Autor: ~mezz
  • Re: Info Autor: ~asia
  • Re: Info Autor: ~zzz
  • Re: Info Autor: ~melka
  • Re: Info Autor: ~Piotr
  • Re: Info Autor: ~obserwator
  • Re: Info Autor: ~Drak,
  • Re: Info Autor: ~pewny
  • Re: Info Autor: ~xxx
  • Re: Info Autor: ~obsaerwator
  • Re: Info Autor: ~obsaerwator

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SPAC1 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.