Panie Pewny
Musiałby Pan określic o którego obserwatora panu chodzi. Ktoś pisze jeszcze tu pod tym nickiem, nie mówię że sie podszywa bo możec to ja nieświadomie wykorzystałem czyjś. Ja nigdy nie zajmowałem się oceną tego papiera, nigdy nie napisałem że to śmiec, nigdy też niczego nie sugerowałem co do nabycia akcji. 1szy raz napisałem na tym wątku 7.03 (drobny wpis) i później 8.03 zapytałem czy faktycznie sprzedał Pan akcję za 0.15 i 0.16, chciałem sie upewnic bo uznałem Pana postępowania za bardzo nieuczciwe. Jak moża utrzymywac że to dobra inwestycja jednoczesnie cichcem sprzedawac akcje, trzeba bylo byc szczerym i napisac ze pomimo pozytywnej oceny Pan wyprzedaje akcje. Dlatego tez opisałem Pana działania (z wybiórczym jak Pan nazwał) przytoczeniem watków. Niestety ale to te pojedyncze zdania osiągaja okreslony cel. Cieszę się tez że przyznał sie Pan że stosował podobne techniki w celu zaniżania kursu (niby to w przeszłosci), to wiele o Panu mówi (jestem nawrócony teraz pomagam inaczej - wzruszajaca , fantastyczna technika). Mam dziwne wrażenie że nie działa pan sam i ten drugi obserwator? ale to tylko odczucia. Dziwi mnie tez ten brak konsekwencji spółka miala juz tylko rosnac a PAN mial nie pisac na forum.Fakt odkupil Pan po 0.11 i niżej trzeba podzialac. Co do gróźb wypisywanych przez Pana pod moim adresem (to nie ja jestem autorem tamtego wątku ale nie wiem o ktorego obserwatora chodzi), faktycznie nie wiemy KTO jest po drugiej stronie. Skutek osiagnęły, od kiedy je przeczytałem mam lęki, boje się wyjśc z domu, odczuwam bezposrednie zagrozenie zycia. Nawet piszac te słowa, nie czuje sie spokojnie. Czuje sie osaczony i ze są wywierane na mnie naciski. jestem psychicznie dreczony. Mam mysli samobójcze naprawde obawiam sie tego KOGOS po drugiej stronie, a może to zoorganizowana grupa przestępcza w koncu chodzi tu o pieniadze(duże pieniądze), wołam o pomoc MOJE ŻYCIE JEST ZAGROZONE. Czy nie mam prawa czuc sie bezpiecznie w tym kraju. Jestem przerażony, nie mogę normalnie funkcjonowac w społeczeństwie. ym dlozej pisze i musleotym bardziej sie boje, to straszne co mozna zrobic z czl ow iekiem grożbamy