Panie Obserwator
Napisałem do Pana na temacie który Pan rozpocząl-rozumiem Pana działania i proszę o więcej takich wpisów a napewno będzie niżej.
Też tak kiedys robiłem i znam to;-)
Powtórzę- krytyka merytoryczna jest wskazana- szkalowanie mnie zas jest niedopuszczalene. Nie wiem Pan kto jest po drugiej stronie - druga strona nir wie nic o Panu. Pytanie kto pierwszy sie wszystkiego o drugiej stronie dowie;-) i co z tym zrobi
Napisałem kiedys że jak się pojawią ludzie mówiący o niebotycznych zyskach podając wartości czas sprzedawać- Pan wie że taka zasada działa w dwie strony
Obecnie trwa korekta - wejscie nowych akci jeszcze ją pogłebi- Pan bedzie pisał jaki to śmieć a Ja będę kupował od ludzi którzy Panu uwierzą. Taki jest scenariusz i Pan wie o tym i ja. Zapewne Pan tez coś kupi - nie jest Pan głupi i to wiemy.
To jest Pana czas a ja teraz będę z niego korzystał
Prosze mocniej krytykować bardzo proszę . Prosze pisać o zmowie o układach o czym Pan tylko sni . Zna Pan móij scenariusz a za jaki czas zweryfikujemy kto wyjdzie na tym lepiej - Pan doradzając sprzedaż czy ja doradzając obecnie zakup oczywiście powolny.
Na ta chwilę to osoby które sprzedały to co kupiły wcześniej dzięki moim wpisom na 100% wierzą Panu i cieszą się że Pan jest;-)
Zapewne Pan wie że giełda to mniejsce gdzie się stara sprzedać drogo a kupić tanio- no chyba że zna pan inne warianty takiej inwestycji( obstawiam że zna pan - kupic drogo sprzedać taniej) ale to Pana strategia