stara zasada złodzieja złapanego na gorącym uczynku, zawsze zaprzeczaj i nigdy się nie przyznawaj,
co do ortografii, fakt może orłem nie jestem i może nigdy nie będę , ale jak na 14 lat pobytu RP uważam że posługuje się tym językiem doskonale, natomiast co do prezentowanej przez Ciebie elokwencji i profesjonalizmu gwarantuje Ci że znacznie Cię przewyższam,
co do rzetelności wpisów proponuje prześledź sobie moje wpisy od 1,5 w zakresie sytuacji w Meng, które tak ochoczo były tu podważane, podawałem z dokładnością co do 1 tys euro stan finansów tego podmiotu, wielokrotnie domagałem się przedstawienia przez ówczesny zarząd Kerdosa inwestorom raportów finansowych tego podmiotu za 2013, 2014, pierwsze półrocze 2015, pisałem także o przelewał, które rzekomo zostały wykonane na konto tego podmiotu, a tak w rzeczywistości nigdy tam nie trafiły, pisałem też o roli Pana S w tej zabawie... i tym tam podobne
ciekawe skąd o tym wiedziałem, :-), skoro zarząd Kerdosa nie miał dostępu do tego typu dokumentów????, więcej na jakiej podstawie i dlaczego podjął decyzje o zakupie udziałów w tym podmiotu ( gdzie ta kaska się podziała /)