Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,51 zł , zmiana od tamtej pory: -11,76%

Re: I jak wyniki ? Czy tylko ja widzę światełko w tunelu ??

Nie podaję swoich typów publicznie, zwłaszcza, jeśli to małe spółki, bo ja w przeciwieństwie do ciebie gościu nie zamierzam nikogo na nie naganiać i nie muszę z nich wyjść bo dawno są znacznie wyżej niż je kupowałęm i nadal rosną i mają perspektywy w przeciwieństwie do Maxipizzy hehehe
Moje inwestycje same się bronią i nie potrzebuję kilku osób z forum które może kupią akcje za kilka tysięcy i drastycznie ruszą kursem hehehehe ;))))))
A z dużych to możesz sobie zobaczyć te które płacą regularnie wysokie dywidendy, przykładowo Handlowy, nie dość że przez ostatnie kilka lat ładnie urósł to jeszcze co roku płaci niemałe dywidendy, z reguły znacznie wyższe niż inflacja :)))))
Nie potrzebuję wiele, a poza tym wolę zarobić 20-30% na sześciocyfrowej kwocie niż 100% na paru tysiącach hehehehe ;))))) Pazerny nie jestem hehehe :))))
Ale po prostu nie lubię jak się tutaj robi innych w bambuko i ze śmiecia kreuje nie wiadomo jaką perspektywiczną firmę tylko po to żeby z niej wyjść z zyskiem hehehehe :)))))))))))) To bardzo nieładnie, poszedłbyś gościu do spowiedzi za takie akcje hehehehe ;)))))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAXIPIZZA 15,38% 0,45 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.