jako nie raz wyleszczony przyznaję rację panu Bogusiowi, ja nie czuję się obrażony, choć w tych lamentach wyczuwam frustrację ... ja obsewruję i pogrywam na Cersanicie od 3 miesięcy ... według mnie jedno jest pewne, kurs jest sterowany, co do obaw do bankructwa itd itd ... to może też bym sie obawiał, ale gdy widze że cały czas jest ruch i Ktoś skupuje te akcje to wydaje mi się że jest jednak jakiś MISTERNY PLAN i też uważam że kurs w którymś momencie pójdzie jak rakieta, może tuz przed odjęcie PP, może po, może po asymilacji kursów
kolejna rzecz ... też uważam że na forach wypowiada się drobnica, ale czasami zdarza się jakiś fajny pomysł bądź obsewracja
a najważniejsze ... załapać się do windy którą zamawia Gruby
czy nikt nie wpadł na taki pomysł że skoro ustalono cenę na 3,60 to albo wiadomo że są chętni na te akcje, a jak już posiądą te akcje to łatwiutko wyciągnie się kurs do góry ???
spokojnie panowie (własnie dlaczego sami faceci) ... to tylko pieniądze, zdrowie jest bezcenne ... i żeby nikogo zawał nie strzelił, a zdarzają się już wieku 28 lat :-)