Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Hurtimex artykul w parkiecie czytac!!!

Spotkanie? :) nawet nie wykluczam, możliwe w obie strony - mam niezłą brykę w do w-wy śmigam często zawodowo - krócej niż 2 h. Mój mail to redo444@op.pl.
A co do wywalania akcji : weź pod uwagę, że kopcie zarobili już na nich. Objęli zapewne nisko chociaż nie ustalałem po ile ( np. w vision są założycielskie po groszu ), ( znam maklera - jest przy wprowadzaniu spółki na giełdę, zawsze starają się mieć akcje po nominale, dobre co ? ). Pieniądze otrzymane za emitowane papiery obrócili w firmie, co przyniosło szefom zysk, stąd papiery posiadane zostają im jakby darmo. Dlatego posiadanie akcji nie zmusza do ucieczki z nich. Jak pisałem "nadzieja umiera ostatnia" - to dotyczy bossów spółki. Mogą zawsze przeskoczyć na działalność, powiedzmy dewloperską, spożywczą, itp itd - znasz historię innego łódzkiego pasożyta "ibsystemu" obecnie calatrava? poczytaj, jak bujali się z profilem działalności od 2004 roku. A nie wiem czy zauważyłeś, że po ogłoszeniu bankructwa zawsze ktoś odkupuje papiery takiej spółki. Swarzędz, Krosno, Piasecki, kto to brał ???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HURTIMEX 0,00% 0,23 2025-11-26 10:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.