Spotkanie? :) nawet nie wykluczam, możliwe w obie strony - mam niezłą brykę w do w-wy śmigam często zawodowo - krócej niż 2 h. Mój mail to redo444@op.pl.
A co do wywalania akcji : weź pod uwagę, że kopcie zarobili już na nich. Objęli zapewne nisko chociaż nie ustalałem po ile ( np. w vision są założycielskie po groszu ), ( znam maklera - jest przy wprowadzaniu spółki na giełdę, zawsze starają się mieć akcje po nominale, dobre co ? ). Pieniądze otrzymane za emitowane papiery obrócili w firmie, co przyniosło szefom zysk, stąd papiery posiadane zostają im jakby darmo. Dlatego posiadanie akcji nie zmusza do ucieczki z nich. Jak pisałem "nadzieja umiera ostatnia" - to dotyczy bossów spółki. Mogą zawsze przeskoczyć na działalność, powiedzmy dewloperską, spożywczą, itp itd - znasz historię innego łódzkiego pasożyta "ibsystemu" obecnie calatrava? poczytaj, jak bujali się z profilem działalności od 2004 roku. A nie wiem czy zauważyłeś, że po ogłoszeniu bankructwa zawsze ktoś odkupuje papiery takiej spółki. Swarzędz, Krosno, Piasecki, kto to brał ???