Nadzieja umiera ostatnia, ale jednak umiera - gdybyś nie wiedział. To pocieszaj się ireczku, pocieszaj. Może kanz, może patrowicz, może spekuła zadziała, a może działka - są to magiczne słowa które trzymają twoją nadzieję. Jeśli zadziała któreś z nich to być może wywalisz papier i zminimalizujesz stratę, bo pogrążasz się w niej z każdą sesją. A 12 groli już blisko, oj blisko. A c/wk spółki i tak nadal blisko 2, czyli jest z czego sypać. Jak podobni tobie skubną po 19 groli pojawi się paka następna może po 18 i tak w dół.
Jeden magazynier dał dyla z pracy, bo widział co się święci, to szukają następnego :))) szkoda, że nie dokopałeś się w necie takiego odkrycia :))) grzebaczu.
A ja sobie siedzę i przypatruję się tej farsie Newconnect. Może to i dobrze, że są podobni tobie płatnicy. Zawsze to jakiś ratunek dla łódzkich spółek i zastrzyk zmarnowanych ostatecznie pieniędzy. Jak widać w spółkach NC zarządy lawirują jak tylko mogą: Balticon, Vision, hurtimeks i wiele innych, co sam sprawdziłem - dysponuję mailami z pierwszej ręki od nich. Ponadto rzetelna ocena takich artystów znajduje się w artykułach prasowych na ich temat. No ale twoja chęć łatwego grosza przysłania ci zdrowy rozsądek i nie wyciągasz prawdziwych inwestorskich wniosków. To może przynajmniej okaż się "szpekulantem" z ja..ja..mi i zbierz papier hurtimeksa do 25 groli . Zawsze możesz sprzedać po złotówce patrowiczowi, no nie tak ?
To do zobaczenia na 12 grolach po wynikach za ostatni kwartał
bua ha ha ha !!!!