Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Hurtimex artykul w parkiecie czytac!!!

Nadzieja umiera ostatnia, ale jednak umiera - gdybyś nie wiedział. To pocieszaj się ireczku, pocieszaj. Może kanz, może patrowicz, może spekuła zadziała, a może działka - są to magiczne słowa które trzymają twoją nadzieję. Jeśli zadziała któreś z nich to być może wywalisz papier i zminimalizujesz stratę, bo pogrążasz się w niej z każdą sesją. A 12 groli już blisko, oj blisko. A c/wk spółki i tak nadal blisko 2, czyli jest z czego sypać. Jak podobni tobie skubną po 19 groli pojawi się paka następna może po 18 i tak w dół.

Jeden magazynier dał dyla z pracy, bo widział co się święci, to szukają następnego :))) szkoda, że nie dokopałeś się w necie takiego odkrycia :))) grzebaczu.

A ja sobie siedzę i przypatruję się tej farsie Newconnect. Może to i dobrze, że są podobni tobie płatnicy. Zawsze to jakiś ratunek dla łódzkich spółek i zastrzyk zmarnowanych ostatecznie pieniędzy. Jak widać w spółkach NC zarządy lawirują jak tylko mogą: Balticon, Vision, hurtimeks i wiele innych, co sam sprawdziłem - dysponuję mailami z pierwszej ręki od nich. Ponadto rzetelna ocena takich artystów znajduje się w artykułach prasowych na ich temat. No ale twoja chęć łatwego grosza przysłania ci zdrowy rozsądek i nie wyciągasz prawdziwych inwestorskich wniosków. To może przynajmniej okaż się "szpekulantem" z ja..ja..mi i zbierz papier hurtimeksa do 25 groli . Zawsze możesz sprzedać po złotówce patrowiczowi, no nie tak ?

To do zobaczenia na 12 grolach po wynikach za ostatni kwartał

bua ha ha ha !!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HURTIMEX 0,00% 0,23 2025-11-26 10:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.