Do OKONIA
Witaj
Najpierw mała dugresja- widzisz ja od 43 lat jestem wędkarzem i członkiem Polskiego Związku Wędkarskiego.Może stąd moja sympatia do według mnie najsmaczniejszej ryby wód polskich.Oczywiście z wiekiem przestałem zabierać złowione ryby i trafiają one nie do gara ,ale do wody.To duża frajda i zadowolenie większe niż z mięsiwa..
Odpowiadając Tobie to rzeczywiście w swoim poście pisałem o dupie budowlanej .To nie jest zwykła dupa.Tyle dywagacji w sprawie - przepraszam dupy.
Proszę przestań(cie) mnie pouczać.
Przestań(cie) pouczać Rosjan. Ja ich znam.Oni sobie poradzą.Nie martw się o Putina i Miedwiediewa oni mają super ochronę,Smieszności Wy moje.
No to mamy nowe zaklęcie -cena akcji 8zł,dotychczas zawsze było 10zł.Też niby realne.
Przestańcie mnie śmieszyć i nie zawracajcie biegu rzeki kijem.Może tak zapoznajcie się ,kiedy to Mostek miał zyski .Dla mnie bardziej realny kurs Mostka to 1.49zł.To też moje prawo więc proszę mnie nie pouczaj(cie).Z doradcą Inwestu się nie porozumiem. Gdzie tam mi szaraczkowi do tak szacownych autorytetów.
Pozdrawiam jato