Dnia 2018-05-10 o godz. 00:21 ~flcn napisał(a):
> Szanuj czas bo nigdy nie bedziesz miał go więcej.
> >
> > Jeżeli nie wiesz ile jest wszystkich akcji spółki, która cię interesuje to na pewno jesteś nowy a skoro kluczowych informacji szukasz na forum to jesteś młody.
> >
> > Mogę się mylić ale raczej tak jest
Tak przy porannej kawie...
Truizmami chcesz zaimponować?
Gdybym był próżny i zakompleksiony, pewnie to twoje pisanie, żem młody, przyjąłbym nawet jako komplement. Ale pesel, wykształcenie i doświadczenie życiowe sprawiają, iż to twoje ocenianie mnie jako rzekomo młodego mogę potraktować jedynie wyrozumiałym wzruszeniem ramion.
Idąc zaś za twoją logiką i twoim zachowaniem (tak się składa, że akurat pamiętam twoje zachowanie i posty dot. zakładania się w kwestii mającego nastąpić wg ciebie wezwania ipx, o którym napisała tu anna), też mógłbym założyć, że jesteś tylko jakimś... aroganckim synonimem warzywa na barszcz, jak napisała anna. Ale nie znam cię, tak jak ty nic nie wiesz o mnie, więc jestem bardziej powściągliwy w wyciąganiu wniosków o tobie.
Nie napisałem, że szukam kluczowych info na forum, jak mi przypisujesz. Napisałem tylko, że chcę poznać twój punkt widzenia w konfrontacji z tym, co napisał warren. Tylko tyle. A do tego służy forum. Ty zaś je traktujesz chyba jako ambonę, z której tylko - nie szanując innych - wygłaszasz swą nieomylną prawdę objawioną. I to w mega ilościach wpisów, zwłaszcza dawniej zakładanych wątkach jednopostowych.
Czy gdyby inni tak pisali, szanowałbyś ich? Postępujesz nie fair i wygląda na to, że nie umiesz się do tego przyznać. Trudno. Przejrzałem wiele stron wcześniej i widzę, iż inni wielokrotnie podobnie zwracali ci uwagę, a to świadczy, iż moje odczucia i spostrzeżenia nie są odosobnione.
Czasem warto powiedzieć jedno "przepraszam" za dużo niż o jedno za mało w źle pojętym poczuciu honoru czy urażonej ambicji.
Mylisz się co do mnie. Myliłeś się w kwestii wezwania na ipx i w innych kwestiach. Nie potępiam cię za to, bo masz masz prawo mylić się. Nie fair jest to, że mimo tego zachowujesz się arogancko oraz krytykując innych (do czego też masz prawo), nie potrafisz jednak przyjąć racjonalnie i kulturalnie krytyki dot. ciebie. Zachęcam do spędzenia choć chwili, choć jednej dłuższej chwili na autorefleksji i powściągliwości w przejawianiu protekcjonalnej impertynencji wobec innych. Spróbuj. To nie jest trudne. I warto.