Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,55 zł , zmiana od tamtej pory: 177,75%

Re: Hey, we've got Discord now

Nawet udało mi się złapać kod, gierek super, ale da radę sprawić aby się "zacięła" trochę trzeba się postarać ale wiadomo nic nie jest idealne... Napisałem na Discord czat o błędzie pewnie szybko naprawią...

Ciekawostka są czasem trochę inne dialogii gra nie idzie w 100 procent liniowo. U mnie było tak że już trochę podchodziłem po pokojach ale nie gadałem jeszcze z tym chłopcem a już włączył mi się domofon i babka mówiła trochę inną kwestię niż w demo bo jeszcze nie spotkałem tego dzieciaka.

Super jest to że jak klikasz w mapę to masz zaznaczone czy już wszystko odkryles w danym pomieszczeniu czy jeszcze nie, gra przez to nie jest aż tak skomplikowana nawet dla kogoś kto nie jest mistrzem w zagywanki w grach, idziesz klikasz co się da a fabuła jakoś leci w dodatku jak za długo coś Ci nie idzie to dzwoni domofon z podpowiedzią co możesz dalej robić

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SONKA 0,00% 10,95 2026-02-16 11:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.