he he
a ja Ci pisałem przy cenie 22gr,że duże ręce mają w głebokim poważaniu czy akcje kosztują 26/36 czy 46gr.... i dalej się nic nie zmieniło:)
Slyszałeś o oporach i wsparciach?? Ślepiec widzi opór na poziomie 60 gr i wsparcie na 20gr /plus minus pare groszy/ A TY" wielki analityk" dostajesz orgazmu bo odbiło kolejny raz od oporu.
Prawo!! mistrzostwo swiata, jestes geniuszem napisz to jeszcze pięć razy:) Twoja pycha jest jak Himalaje.
A co ze wsparciem na 20gr - tego nie widziałeś;) ?
A zniesienia? urosło 40 gr ,a oddali 20 gr .
A obroty geniusz widzi?? Twierdzisz ,że kupowała leszczyna w owczym pędzie i zrobiła milionowe obroty.To kto teraz oddaje? Grubasy tak ? Wg Ciebie jak są wzrosty to kupuje ulica,a jak spadki.... to wiadomo.
"OSTRZEGAŁEM" hehe zobacz jak TY buńczucznie sie zachowujesz
A ja Ci napisze ,że te dwutygodniowe spadki tylko oczyszczą atmosferę ,wytrzepią słabe ręce i tyle .Może nawet spadnie do 35gr.Jak zrobią to na 200tys akcji to co to zmieni z technicznego punktu widzenia.
Będzie pozytywna informacja,to papier wystrzeli jak rakieta,a na razie sobie zwyczajnie siada pod własnym ciężarem .A jak nie to dupa i strata...
Na razie widzę wyrażnie ,że przechodzi papierek za słabych rączek w mocne i to jest pozytywne.Grubaski nie lubia tracić kasy i to jest pozytywne.
TY widzisz odwrotnie - Twoje prawo .Tylko po jaki grzyb skaczesz jak g...wno w przerębli.
Co chcesz osiągnąć?? Poprawia Ci to samopoczucie?
Można się różnić w ocenia. Baa nawet trzeba !!Jednomyślność nie jest twórcza ..
Tylko styl ! styl geniuszu;)
Do poniedziałku..
Do poniedzałku